Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На 2007 рік доходи міського бюджету розвитку становитимуть 88 100 тис грн.

Доходи міського бюджету розвитку плануються в сумі 88 100 тис грн., з них 35 млн. грн. за рахунок надходження коштів від відчуження майна підприємств комунальної власності, 53 млн. грн. надходження від продажу землі та 70 тис. грн. від відсотків за користування позиками, які надавались з місцевих бюджетів.
Видатки бюджету розвитку плануються в сумі 180 100 тис грн., в тому числі за рахунок запозичення – 92 млн. грн. Перелік об'єктів, видатки на які будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку, буде поданий на затвердження радою до першого лютого цього року.
За рахунок надходжень податку з власників транспортних засобів та плати за придбання торгових патентів пунктами продажу нафтопродуктів використають 15 300 тис грн. на проведення робіт з будівництва, реконструкції та ремонту автомобільних доріг.
Доходи і видатки природоохоронного фонду передбачені в сумі 790 тис. грн. та 10 600 тис грн. цільового фонду розвитку соціальної інфраструктури Львова.
Нагадаємо, що сьогодні, 5 січня, депутати ЛМР затвердили бюджет Львова на 2007 рік. «За» проголосувало 82 депутати та двоє депутатів не взяли участі у голосуванні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ