Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Авдіївському напрямку війська РФ намагається захопити Семенівку

Російські військові намагаються прорватися до Семенівки на Авдіївському напрямку. Водночас українські воїни змусили росіян втратити наступальний потенціал.

Про це повідомив заступник командира 3-ї ОШБр Максим Жорін в ефірі нацмарафону "Єдині новини".

"Ця можливість (в армії РФ — ред.) використовувати власні ресурси, можливість наявності власних ресурсів, особового складу і техніки, вона створює умови, при яких ворогу вдається досі втілювати спроби намагання просування вперед, в основному в районі населеного пункту Семенівка", — сказав Жорін.
За його словами, у російського війська є можливість замінювати бійців, вводити "свіжі" підрозділи, тобто поповнювати свої бригади, а також в останні кілька днів російські військовослужбовці почали використовувати броньовану техніку, і здебільшого, танки.

Майор ЗСУ уточнив, що військо РФ зазнало втрат в Орлівці.

"Орлівка їм далася ціною декількох підрозділів. Зараз у них, очевидно, сконцентрована увага в районі населеного пункту Семенівка. Вони намагаються туди увірватись, намагаються десь намацати слабке місце в нашій обороні, проте, на цей час, успіху у цьому, вони не мають. Також вони й не забувають щодня пробувати штурмувати Бердичі", — уточнив Жорін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ