Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На Берлінале відкрився Український національний стенд

Фото: Держкіно
Фото: Держкіно
Фото: Держкіно
Фото: Держкіно
Фото: Держкіно
Фото: Держкіно
1/3
Як повідомили у прес-службі Держкіно України, на Європейському кіноринку (EFM) 70-го Берлінського міжнародного кінофестивалю відкрився Український національний стенд Ukrainian National Stand (Marriott Hotel, stand #118).

Головним акцентом у створенні дизайну цього року є промоція українського національного контенту, різноманіття локацій для зйомок, потужностей індустрії та нової системи кеш-рібейтів 25+5%. А технологія доповненої реальності AR, що демонструє відвідувачам різноманіття українських локацій, фільмів та потужностей індустрії, підкреслює прогресивний рух української кіноіндустрії.

Український національний стенд під вже традиційним слоганом #UkraineIsYourDestination працюватиме на Європейському кіноринку до 27-го лютого. Його організатором є Асоціація кіноіндустрії України на замовлення Державного агентства України з питань кіно.

Сьогодні у програмі індустріальних подій, що представлятимуть Україну на Берлінале - перша українсько-канадська конференція з копродукції в кіно ʺCanada-Ukraine CoProduction Meetingsʺ від Української кіноасоціації та посольства Канади в Україні.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині стартував конкурс на здобуття літпремії ім. К. Мандрик-Куйбіди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ