Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

На Буданова та Резнікова готували напад: в СБУ розповіли подробиці

На очільника Головного управління розвідки Кирила Буданова та міністра оборони України Олексія Резнікова готували замахи, проте СБУ завчасно запобігли їм.

Про це в інтерв'ю Наталії Мосейчук розповів керівник Служби безпеки України Василь Малюк, пише ТСН.

"Працюють вони не лише по мені, а й по багатьох високопосадовцях в нашій країні. Відносно нещодавно готували замах на мого побратима Кирила Буданова і Олексія Резнікова", - розповів він.

Як розповів Малюк, росіяни вже відправили до України виконавця. Але перед тим потрібно було виконати завдання, яке б перевірило діяльність наявної агентури ворога на території України. Під час нього необхідно було ліквідувати військовослужбовця.

Так, спецпризначенці зімітували виконане завдання, надіслали ворогові фотозвіт і отримали за роботу гроші. Росіяни зрозуміли, що їхні "агенти" можуть та вміють працювати. І лише після цього вони відправили виконавця для ліквідації Буданова та Резнікова.

За попередню роботу – ліквідацію військовослужбовця – ворог заплатив 100 тисяч доларів. Самого ж виконавця вдалося затримати під час спроби в'їхати до України. Її він здійснив через третю країну. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ