Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Буковині вилучили наркотиків на понад мільйон гривень

Незаконний бізнес приносив злочинцям щомісяця близько 300 тисяч гривень

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Чернівецькій області спільно з працівниками управління карного розшуку та слідчими місцевої поліції вилучили у членів наркоугруповання з Буковини наркотиків на понад мільйон гривень.

Організували наркобізнес троє чоловіків. Вони збували канабіс виключно перевіреним «клієнтам» і лише за готівку. Такий «бізнес» приносив зловмисникам близько 300 тис. грн прибутку щомісяця. 

Організатором виявився 43-річний житель Чернівецької області. Він вирощував та сушив коноплі в одній з кімнат приватного будинку. Приміщення облаштував всім необхідним для швидкого росту рослин: спеціальним освітленням, вентиляцією, штучним поливом, регуляторами температури та вологості. 

Виготовлений канабіс чоловік передавав для подальшого збуту своїм спільникам. Дилери розповсюджували наркотики серед вузького кола перевірених «клієнтів» і лише за готівку. Один із збувачів продавав заборонені речовини просто у кіоску, де працював майстром з ремонту взуття.

Поліцейські затримали зловмисників та провели ряд санкціонованих обшуків, у результаті яких вилучили рослини конопель, пакунки з «шишками» канабісу, понад 200 сліп-пакетів з канабісом, а також лабораторне обладнання.

Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку перевищує мільйон гривень.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Чернівецька окружна прокуратура.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ