Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Буковині затримали 9 військовозобов'язаних, які хотіли перетнути кордон

У рамках проведення оперативно-профілактичних заходів «Рубіж-2022», прикордонники Чернівецького загону затримали 9-х громадян України, які поза пунктами пропуску намагалися потрапити до Молдови й Румунії.
Фото - Держприкордонслужба

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України - Західний кордон.

Вчора співробітники оперативних підрозділів Чернівецького загону, спільно з прикордонним нарядом відділу «Сокиряни», на одному з контрольних постів Дністровського району Чернівецької області зупинили для перевірки мікроавтобус марки «Мерседес». У салоні авто перебували двоє осіб призовного віку.

Це були мешканці Луганської області, які попутним транспортом прямували до кордону з Молдовою.  Чоловіки не змогли пояснити прикордонникам мету перебування у контрольованому прикордонному районі, а згодом зізнались, що прибули до прикордоння, щоб незаконно перетнути українсько-молдовський кордон.

Згодом, на ділянці цього ж відділу, було припинено ще дві спроби незаконного перетину кордону та затримано 3-х військовозобов’язаних чоловіків, мешканців Донецької та Харківської областей.

Разом з цим,  охоронці кордону відділів «Кельменці» та «Герца»  у  трьох випадках затримали ще 4-х правопорушників, які в незаконний спосіб намагалися перетнути державний рубіж. Порушниками кордону виявилися мешканці Чернігівської, Одеської й Чернівецької областей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ