Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На час Євро-2016 у великих містах організують фан-зони

Федерація футболу України досягла принципової домовленості з телеканалами «Футбол 1» та «Футбол 2» про спільну організацію фан-зон Євро-2016 у 25-ти містах України, повідомила прес-служба Федерації футболу України.

Нагадаємо, що ці телеканали отримали від УЄФА ексклюзивне право на продаж ліцензій для організації фан-зон континентальної першості 2016 року на території України.

«Завдання ФФУ зробити все можливе, щоб матчі Євро-2016 змогли побачити якомога більша кількість футбольних уболівальників по всій Україні. Ми вдячні офіційним трансляторам чемпіонату - телеканалам «Футбол 1» та «Футбол 2» за партнерство у цьому проекті», - розповів президент ФФУ Андрій Павелко.

«Ми раді підтримати ініціативу ФФУ і надати можливість українським уболівальникам зануритися в атмосферу футбольного свята та вболівати за збірну України. Об'єднавши зусилля, ми зможемо зробити цей проект ще масштабнішим і яскравішим», - зазначив директор телеканалів «Футбол 1» та «Футбол 2» та амбасадор збірної України Олександр Денисов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ