Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Черкащині чоловік намагався вбити своїх малолітніх дітей

У Черкаській області чоловік намагався вбити своїх дітей. Зловмисник завдав ножового поранення прийомній дочці, а рідного сина кинув у колодязь. Про це повідомили Гал-інфо у прес-службі Нацполіції області.

Сьогодні ввечері до Тальнівського відділення поліції надійшло повідомлення, про те, що в одному із сіл двом малолітнім дітям завдано тілесних ушкоджень. На вказану адресу було негайно направлено групу реагування патрульної поліції та слідчо-оперативну групу.

Господар будинку наніс декілька ножових поранень прийомній 10-річній дочці, а 3-річного сина скинув у криницю, глибиною 18 метрів. Сам з місця події втік. На час приїзду медиків та рятувальників діти були живі.

Працівники  ДСНС витягли хлопчика з колодязя та передали лікарям, які вже надавали допомогу травмованій дівчинці. Дітей з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні, де їм надається медична допомога.

Зловмисника поліцейські знайшли на території району, де він переховувався в кущах. Його затримано, з ним працюють слідчі.

За вказаним фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство  двох або більше осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Нагадаємо, у Києві таксист зґвалтував та обікрав пасажирку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ