Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Черкащині група осіб продавала метадон

В Черкаській області поліцейські затримали групу осіб, які займались збутом наркотичного засобу «метадон». Про це повідомила прес-служба Нацполіції України.

Зловмисники на території Черкаської області займались постачанням, зберіганням та збутом наркотичного засобу «метадон».

Збут здійснювався тільки безконтактним способом - шляхом «закладок», використовуючи при цьому для спілкування між собою та безпосередніми споживачами наркотичного засобу месенджери. Оплата надходила на банківські картки. Незаконний прибуток групи щоденно складав близько 40 тисяч гривень.

Поліцейські провели низку одночасних санкціонованих обшуків в місті Черкаси та Черкаської області. В результаті обшуків вилучено близько тисячі доз наркотичного засобу «метадон», мобільні телефони, чернетки з записами, сім-картки, та грошові кошти зароблені злочинним шляхом. Все вилучене направлено на експертизу. Вартість вилученого наркотичного засобу «метадон» складає близько 300 тисяч гривень.

Як розповів начальник ГУНП в Черкаській області Валерій Лютий, усім членам угруповання повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ