Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Чернігівщині ліквідували масштабну пожежу за допомогою авіації

1/2
Для ліквідації загоряння очерету на території Міжрічинського регіонального ландшафтного парку на Чернігівщині довелося залучати авіацію Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Управління ДСНС у Чернігівській області.

Згідно із повідомленням, 7 квітня о 16:00 до ДСНС надійшла інформація про те, що поблизу села Тужар, Козелецького району, виникло загоряння очерету.

Після прибуття на місце, о 19 годині, вогнеборці зафіксували три осередки горіння очерету та лісової підстилки на площі 40 га у 83 кварталі Міжрічинського регіонального ландшафтного парку. Для локалізації пожежі авіацією ДСНС було зроблено 6 скидів води (24 тонни).

Менше ніж за годину пожежа була локалізована, а робота авіації по гасінню пожежі в Міжрічинському регіональному ландшафтному парку завершена. Загалом, літаками ДСНС було здійснено 21 скид води, загальною масою 50 тонн.

У прес-службі додали, що до гасіння було залучено 90 чоловік особового складу, 12 одиниць техніки, з них від ДСНС 39 чоловік особового складу та 8 одиниць техніки.

Вже 8 квітня загорання очерету та лісової підстилки на території Міжрічинського регіонального ландшафтного парку було повністю ліквідовано.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ