Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донбасі минулої доби не постраждав жоден український військовий, - Лисенко

У зоні проведення Антитерористичної операції протягом минулої доби внаслідок бойових дій не постраждав жоден український військовослужбовець. Про це сьогодні, 23 вересня, під час брифінгу заявив речник Адміністрації Президента з питань Антитерористичної операції Андрій Лисенко.

З його слів, на Луганському напрямку вчора було зафіксовано одну збройну провокацію з боку терористів. "Пізно ввечері бойовики здійснили кілька пострілів з гранатомету неподалік селища Сокільники, що на північ від Бахмутської траси", - сказав полковник.

На Донецькому напрямку, зі слів речника, було неспокійно поблизу Світлодарського водосховища: "У другій половині дня бойовики порушували режим тиші неподалік селищ Лозове та Луганське, провокуючи наших бійців на відкриття вогню у відповідь. При цьому ворог застосовував гранатомети та стрілецьку зброю", - повідомив Лисенко.

Крім того, бандити здійснили кілька збройних провокацій у Зайцевому та Майорську, що неподалік Горлівки. "Зокрема двічі було зафіксовано роботу ворожих снайперів", - додав він. 

Як повідомляв 5.ua, незаконні збройні формування напередодні ввечері знову обстрілювали українські позиції. Зокрема, вогонь вели на Артемівському напрямку. 

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ