Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донбасі відновлюють інфраструктуру знищену російськими терористами

Спільно з СММ ОБСЕ тривають планові ремонтно-відновлювальні роботи на критичних об’єктах цивільної інфраструктури Донбасу, які зазнали ушкоджень внаслідок обстрілу з боку збройних формувань Російської Федерації та їхніх найманців. Про це інформує українська сторона СЦКК, передає прес-центр оОС.

Так, протягом 22 грудня, спеціалісти Красногорівського вогнетривкого заводу відновлювали освітлення на газорозподільній станції «Мар’їнка» та проводили експертизу стану газопроводу відводу на нитці високого тиску в напрямку траси Запоріжжя–Донецьк.

В районі міста Попасна проводили огляд та ремонтні робіт на водогоні. А в Авдіївці здійснювалися планові роботи на Донецькій фільтрувальній станції, а також забезпечували безпечний проїзд працівників робочої зміни до ДФС і зворотньо.

Українська сторона СЦКК закликає окупаційну адміністрацію та збройні формування Російської Федерації не перешкоджати проведенню запланованих ремонтно-відновлювальних робіт. Сподіваємося, що погодні умови та спільні зусилля військових та цивільних дозволять своєчасно і якісно виконати планові заходи, спрямовані на підтримання екологічної безпеки та відновлення пошкодженої цивільної інфраструктури Донбасу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ