Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донбасі вшанували українських добровольців

На Донеччині за участі військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил відбулись урочисті заходи, присвячені Дню українського добровольця. Про це інформує прес-центр ООС.

Центральним місцем вшанування патріотів України, які з 2014 року за покликом серця стали на захист свого народу від російського агресора, став меморіальний комплекс «На горі Карачун» поблизу міста Слов’янськ.

В урочистостях взяли участь Командувач об’єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко, представники військового командування, місцевих органів влади, ветерани, діючі військовослужбовці, рідні та близькі загиблих в боях на Донбасі добровольців, активісти громадських організацій.

Віддаючи данину самопожертві кращих синів і дочок України, учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували пам’ять про усіх полеглих в боях за свою країну.
Під час урочистостей добровольці, які проявили себе у справі захисту Батьківщини, отримали почесні відзнаки від Командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Володимира Кравченка.

Згодом поминальну панахиду за загиблими воїнами відслужив архієпископ Донецький та Маріупольський Сергій, а учасники зібрання поклали вінки та квіти до пам’ятних монументів комплексу.

Цього ж дня генерал-лейтенант Володимир Кравченко, заступник голови облдержадміністрації Вадим Філашкін та представники командувань військових частин і установ Донецької області поклали вінки та квіти до інших пам’ятних монументів Донеччини.

Зазначимо, що напередодні Дня українського добровольця військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил разом з місцевими громадами прибрали та впорядкували після зимової негоди могили воїнів, пам’ятники, монументи та меморіальні комплекси Донбасу, встановлені на честь загиблих захисників України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ