Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У Львові проведуть вечір пам'яті Юрія Руфа

Завтра, 14 березня, у День українського добровольця, у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій (відділення на вул. Генерала Чупринки, 85) відбудеться вечір пам'яті Юрія Руфа (Дадака). На подію запрошують усіх охочих мешканців міста. Початок о 15:00. Про це повідомляє ЛМР.

«14 березня – день тих, хто виборює волю українського народу за покликом серця, і ми не маємо права забувати тих, які віддали найдорожче – своє життя за нас, наших дітей та майбутнє нашої країни. В цей день хочемо подякувати усім Захисникам та Захисницям і поринути в українську поезію сучасності, автором якої є Юрій Руф (Дадак) – боєць 24 окремої механізованої бригади, який загинув 1 квітня 2022 року на Луганщині.

Для когось це буде знайомство з поетом-добровольцем, хтось надихнеться знайомими віршами, які не раз мотивували та надихали. Переконані, що вірші Юрія Руфа не залишать байдужими нікого», – коментують у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій.

Вірші Юрія Руфа читатиме українська поетеса, військова письменниця Ольга Донеччанка. Також під час події виконають декілька пісень.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ