Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донбасі загинули двоє українських бійців

На Донбасі від початку доби двоє українських військовослужбовців загинули, ще двоє отримали поранення. Про це сьогодні, 1 липня, повідомив штаб ООС у Facebook.

Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм, а також із гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив п'ять обстрілів позицій Об'єднаних сил:
- три рази поблизу населеного пункту Водяне, з напрямку Пікузи та Ужівка – з гранатометів різних систем, озброєння БМП, стрілецької зброї та снайперського вогню;
-  поряд Авдіївки, з напрямку Мініральне – з мінометів калібру 120 мм;
- околиці Мар’їнки з напрямку Трудівського – з мінометів калібру 120 та 82 мм та гранатометів різних систем.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" противник здійснив п'ять обстрілів позицій Об'єднаних сил:
- поблизу Новоолександрівки, з напрямку Калиново-Борщуватого – з мінометів калібру 120 мм;
- двічі околиці Новолуганського, з напрямку Доломітного та Байрака – з мінометів калібру 120 та 82 мм;
- неподалік Зайцевого, з напрямку Зайцевого – з міномету калібру 82 мм та автоматичного гранатомету;
- в районі населеного пункту Луганське, з напрямку Калинівки – з мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих обстрілів два українських військовослужбовця загинуло, ще двоє отримали поранення. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ