Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Війна з Росією

На Донеччині перекрили канал контрабанди цигарок через лінію розмежування з ОРДО

Сьогодні, 17 жовтня, спільною групою у складі військовослужбовців 128-ї бригади Збройних Сил України, співробітників спецпідрозділу податкової міліції ДФС України та спецпідрозділу “К” Служби безпеки України, які входять до складу Об’єднаних сил, із залученням працівників прокуратури Донецької області та співробітників оперативного управління Головного управління ДФС України у Донецькій області в районі населеного пункту Гранітне перекрито канал переміщення тютюнових виробів через лінію розмежування з тимчасово окупованої території України. Про це йдеться у повідомленні прес-центру ООС.

Так, в ході проведених заходів, встановлено мешканців с. Гранітного та м. Мирнограда Донецької області, які організували схему переміщення тютюнових виробів через лінію розмежування з тимчасово окупованої території України, яка полягала у тому, що за допомогою двох мікроавтобусів CITROEN JUMPER перевозили поза межами контрольного пункту в’їзду-виїзду цигарки з ознаками фальсифікації.

За результатами проведення спільної операції військовослужбовці та правоохоронці виявили 56 тисяч пачок контрафактних цигарок на загальну орієнтовну вартість 1,7 мільйона гривень.

Крім того, вилучено 2 автомобіля, які використовувались для незаконного переміщення цигарок, загальна вартість яких становить 300 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ