Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донеччині розпочалась операція "Автобус"

На Донеччині розпочалась операція "Автобус" - відпрацювання проводиться з 18 по 27 липня задля стабілізації стану аварійності на пасажирському транспорті та спрямоване на посилення контролю за безпекою дорожнього руху під час здійснення пасажирських перевезень автомобільним транспортом. Про це повідомила прес-служба Національної поліції у Донецькій області з посиланням на відділ забезпечення безпеки дорожнього руху УПД.

Працівники поліції, які забезпечують безпеку дорожнього руху, будуть приділяти особливу увагу виявленню порушень Правил дорожнього руху водіями пасажирського транспорту - як маршрутних транспортних засобів, так і таксі. Правоохоронці перевірятимуть наявність необхідних документів для перевезення пасажирів та фіксуватимуть порушення правил перевезення пасажирів.

З метою нагадати перевізникам про важливість дотримання Правил дорожнього руху, правоохоронцями проводитимуться зустрічі та бесіди у трудових колективах автотранспортних підприємств.

Крім того, поліцейськими будуть організовані додаткові перевірки технічного стану транспортних засобів та контроль за технічним станом під час експлуатації транспорту на лінії, дотримання ипасажироперевізниками  вимог законодавства по безпеці дорожнього руху, організацією проходження передрейсового медичного огляду водіїв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ