Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Донеччині затримано чоловіка, який воював у ЗСУ та "ДНР" - Аброськін

У Покровському співробітники поліції Донеччини затримали чоловіка, який проходив службу в ЗСУ так і в "армії ДНР". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, передає УНН.

"Сьогодні в Покровську на автовокзалі співробітники поліції Донеччини затримали чоловіка, 48 років, уродженця Мирнограду, у якого при огляді вилучили "тимчасове посвідчення військовослужбовця ДНР". За цим так званим документом цей "діяч" з жовтня 2016 року - гранатометник "армії ДНР", - повідомив В.Аброськін.

Він зазначив, що чоловік з серпня 2015 року по серпень 2016 року  проходив службу в одній з наших бригад ЗСУ, під час обстрілу бойовиків отримав поранення.

"Далі він виїхав на окуповану територію, де після лікування працевлаштовується в "5-у самохідно-гаубичну батарею Цитаделі" на посаду гранатометника", - зауважив він.

Крім того, за словами В.Аброськіна, за "службу" у окупантів, з якими він сам нещодавно ще воював, чоловік отримував 15 тисяч російських рублів".

У лютому 2017 року він повернувся до Мирнограду, де вже наступного дня пішов військкомату.

"Там його направили назад до "рідної" бригади. Два місяці він воює проти своїх "однополчан"-бойовиків й вже в квітні 2017 року він демобілізується і йде назад до Донецька. А сьогодні він приїхав знов до Покровська аби побачити свою кохану", - додав В.Аброськін.

Начальник ГУНП в Донецькій області підкреслив, що "за два останні роки цей "недовоїн" встиг повоювати двічі як на боці України, так й на стороні окупанта. З його слів, хронологія його переходів виглядає так: ЗСУ-"ДНР"-ЗСУ-"ДНР". 

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ