Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На дорозі від Каменя-Каширського до Рудки Червинської ремонтні роботи у розпалі

Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
1/2
Тривають активні ремонті роботи на автомобільній дорозі місцевого значення О 030428 Камінь-Каширський – Полиці – Оленине – Рудка Червинська до Р-14 км. Про це повідомили 24 червня Гал-інфо у пресслужбі Волинської ОДА.

В рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" тут здійснюється капітальний ремонт дороги загальною протяжністю автошляху понад 35 кілометрів. Наразі дорожники з підрядної організації ТОВ "Данко" продовжують вкладання верхнього шару покриття з асфальтобетону на семикілометровому відрізку автошляху, який проходить через село Полиці Камінь-Каширського району. Вартість робіт на цій ділянці складає майже 33 млн грн. 

Своєю чергою ТзОВ "Ідея" виконує ремонтні роботи на іншій ділянці дороги Камінь-Каширський – Полиці – Оленине – Рудка Червинська. Зокрема, ділянка автошляху довжиною 4,5 км проходить через села Малі Голоби та Гута-Боровенська. Відповідно до укладеного договору, капітальний ремонт цього відрізку обійдеться у 34 млн грн. 

Загалом завершити капітальний ремонт дороги, яка веде від Каменя-Каширського до Рудки Червинської, планують орієнтовно до кінця вересня поточного року. 

Слід зазначити, що мета програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" – це масштабна розбудова якісної інфраструктури України. "Дорожня" частина проєкту передбачає не ямковий, а капітальний ремонт або ж будівництво доріг як держаного, так і місцевого значення. Така масштабна реконструкція автошляхів України покликана забезпечити комфортний доїзд громадян навіть з найвіддаленіших сіл, а також сприяти розвитку економіки країни. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ