Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Дрогобиччині двоє жінок потребували допомоги

У Дрогобицькому районі рятувальники двічі за добу надали доступ до квартири. Про це повідомили 11 червня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС львівської області.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

10 червня о 11:03 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в м. Бориславі на вул. В. Великого, 171 Дрогобицького району на восьмому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку не може самостійно відчинити двері квартири власниця 1949 року народження.

До місця події було направлено рятувальників 6-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Борислав.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою бензоріза та лому-хулігана надано доступ працівникам поліції для потрапляння у квартиру, де знаходилась власниця, яка потребувала медичної допомоги, яку після огляду медичними працівниками транспортували до карети швидкої допомоги.

До місця виклику було залучено 7 осіб та 1 одиницю техніки.

Також, 10 червня о 21:56 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в м. Трускавець на вул. Стуса, 1 Дрогобицького району на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку зачинилась та не може самостійно відчинити двері квартири власниця 1941 року народження.

До місця події було направлено рятувальників 7-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Трускавець.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою автодрабини надано доступ працівникам поліції для потрапляння у квартиру через балкон, у квартиру де знаходилась власниця, яка потребувала медичної допомоги та була госпіталізована в комунальне некомерційне підприємство Трускавецьку міську лікарню.

До місця виклику було залучено 4 особи та 1 одиницю техніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ