Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Дрогобиччині під час ліквідації пожежі виявили тіло чоловіка

Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
1/3
У ​Дрогобицькому районі на пожежі загинув чоловік 1950 року народження. Про це повідомили 18 березня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.

17 березня о 23:43 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу у м. Дрогобич на вул. Завалля, (Дрогобицька МТГ) Дрогобицького району. Пожежа виникла в квартирі на другому поверсі двоповерхового дерев’яного житлового будинку.

До місця події виїхали рятувальники 5-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Дрогобич. На момент прибуття пожежників до місця виклику з вікон будинку вибивався густий чорний дим. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

Під час розвідки задимленої квартири в одній з кімнат було виявлено тіло загиблого чоловіка. Загиблим виявився власник квартири – чоловік 1950 року народження. О 00:05 вогнеборці локалізували пожежу та о 00:08 повністю ліквідували в складі 2-ох ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 10 кв. м. 

До ліквідації пожежі залучили 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ