Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На фронті загинув боєць із Львівщини

На фронті загинув мешканець Жидачева Байтала Ігор Миколайович. Про це на Фейсбуці повідомила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

"Сумний ранок… Львівщина втратила ще одного Героя. Загинув мешканець Жидачева Байтала Ігор Миколайович 1995 р.н.

Військовослужбовець 10-тої окремої гірсько-штурмової бригади віддав життя захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Без сина залишилися двоє батьків, без брата – двоє сестер. Щирі співчуття рідним. Вічна пам`ять Герою!", - написала Ірина Гримак.

Додамо, що учора на на сторінці 10-тої окремої гірсько-штурмової бригади у Фейсбуці з'явилася інформація про те, що 3 квітня, у вечірній час, було виявлено зникнення військовослужбовця без зброї. В місці зникнення військовослужбовця жодних бойових зіткнень зафіксовано не було.

"Військовослужбовець, попри нетривалий час проходження служби, в нашому підрозділі характеризувався позитивно, зауважень зі сторони командування не було. Спортсмен, прихильник здорового образу життя.

Командування частини негайно прийняло рішення розпочати пошуки військовослужбовця, але першочергові пошукові заходи не дали позитивного результату. Про факт зникнення військовослужбовця повідомили всі відповідні служби. Що саме могло трапитись з військовослужбовцем – нам наразі це не відомо. Розглядаються версії різні, у тому числі: втрата орієнтування і навіть викрадення. Про те, що саме трапилось можна буде розмірковувати лише після встановлення всіх обставин події.

До останнього була надія, що він живий та з ним все гаразд. Але, нажаль, чуда не трапилось. Сьогодні, на КПВВ Мар’їнка, від представників російсько-окупаційних військ, була проведена процедура передачі тіла загиблого військовослужбовця нашої бригади", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, з початку року на фронті загинуло 24 українських воїни. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ