Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На фронті загинув боєць з Рівненщини

23 жовтня неподалік Волновахи на Донеччині загинув 23-річний Юрій Колесник. Він був солдатом, стрільцем-зенітником механізованого батальйону 28-ї ОМБр. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив керівник міжфракційної групи з питань АТО у Львівській міськраді Віталій Свінціцький, передає Гал-інфо.

"Дуже боляче читати безликі сводкі з фронту. Загинуло двоє, загинуло, четверо... Але болить ще більше, коли гине товариш, той з ким ти ходив у наряди, з ким ділив хліб, з ким переживав обстріли, з ким разом воював... 23 жовтня неподалік Волновахи на Донеччині загинув 23-річний Юрій Колесник. Юрко родом із Рівненщини. Служив у 80-тій ОДШБр. Ми разом із ним воювали і я можу сказати лише одне - Юрко надзвичайно хоробрий та відчайдушний чоловік, мужній воїн та вірний друг! Поховають Юрка у п’ятницю, 27 жовтня, в рідній Дубровиці. Спи спокійно, друже! Ти пішов від нас, як Герой! Герою слава!", - написав Віталій Свінціцький.

Як повідомив волонтер Ян Осока, на деякий час він був доправлений до Яворівського полігону, де був інструктором з саперного діла.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ