Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На гірськолижних змаганнях "Bukovytsia OPEN" позмагаються діти з п’яти країн

Учора на схилах гірськолижного комплексу "Буковиця" поблизу Борислава стартував "Bukovytsia OPEN" - український етап міжнародних дитячих змагань з гірськолижного спорту "Karpatia OPEN".
фото - пресслужба ЛОДА

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Змагання відбуваються щорічно в три етапи в Україні, Польщі і Словаччині. В турнірі беруть участь діти-спортсмени віком 12 – 16 років. Такі змагання на Львівщині відбуваються вже вчетверте.

Український етап включений в календар світових змагань Міжнародної Лижної Федерації (FIS). Відтак, змагання відбуватимуться за регламентом FIS, контролюватимуться технічним делегатом цієї міжнародної федерації.

Цього року участь в змаганнях, попри складну ситуацію з коронавірусом, візьмуть спортсмени збірної України, а також спортсмени з Польщі, Словаччини, Білорусі та Вірменії. Заїзди відбуватимуться два дні – 27 і 28 січня в категорії «слалом». Фінальне нагородження – по завершенню змагань 28 січня на гірськолижному комплексі "Буковиця".

Нагадаємо, змагання заснували наприкінці 2018 року. Ініціаторами їх проведення стали Міжнародний Центр "Європейська інтеграція України", гірськолижний комплекс "Буковиця" і ГО "Бориславська Сніжинка".

Варто зазначити, що змагання відзначені на 2-му Східноєвропейському Форумі гостинності і курортології та отримали відзнаку "Кришталевий Лотос" за популяризацію туристичної і спортивної інфраструктури Карпат.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ