Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На хабарі спіймали заступника голови Чернігівської ОДА

фото - пресслужба офісу Генпрокурора
фото - пресслужба офісу Генпрокурора
фото - пресслужба офісу Генпрокурора
фото - пресслужба офісу Генпрокурора
фото - пресслужба офісу Генпрокурора
фото - пресслужба офісу Генпрокурора
1/3
Правоохоронці викрили заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації та посередника на хабарі 160 тисяч доларів США від громадянина, який виявив бажання приватизувати готельний комплекс на території області.

Про це інформує Офіс Генпрокурора на своєму офіційному сайті.

За цю суму посадовець обіцяв громадянину забезпечити безперешкодне визначення його переможцем торгів з придбання комплексу та подальше підписання відповідних документів для оформлення права власності на об’єкт нерухомого майна.

Правоохоронці затримали посадовця і посередника під час отримання всієї суми грошових коштів.

Наразі триває проведення невідкладних слідчих дій, вирішується питання щодо звернення до суду із клопотаннями про обрання запобіжних заходів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Києві, за оперативного супроводу Управління оперативних розробок територіального управління ДБР, розташованого у м. Києві.

УНН повідомляє, що мова йде про Олександра Савченка.

У ДБР додали, що заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації та його спільника, який представлявся керівником майнового комплексу Державного комерційного підприємства "Готель "Слов’янський", затримали у Києві 1 червня. За їхніми даними, гроші призначалися заступнику голови Чернігівської ОДА, який мав забезпечити відсутність конкурентів на онлайн-аукціоні.

Стартова ціна єдиного майнового комплексу "Готель "Слов’янський", що розташований на мальовничому березі Десни у Новгород-Сіверському, становить понад 26 млн грн без ПДВ.

За словами речниці Київської міської прокуратури Надії Максимець у коментарі УНН, прокуратура звернеться до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі 4 млн грн кожному.

Окрім того, на своїй сторінці у Facebook голова Чернігівської ОДА Анна Коваленко повідомила, що підписала розпорядження про звільнення Савченка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ