Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Херсонщині у страшній ДТП загинув "свободівець" із сім'єю

Едуард Жмутський із дружиною Мариною та донькою Златою
Едуард Жмутський із дружиною Мариною та донькою Златою
1/3
У вівторок, 8 червня, у Херсонській області на автодорозі Одеса – Мелітополь – Новоазовськ сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинули заступник голови Кропивницької обласної організації ВО "Свобода" Едуард Жмутський із дружиною Мариною і молодшою дочкою - 6-річною Златою.

Про це в Facebook повідомив лідер політичної партії "Свобода" Олег Тягнибок.

Як повідомляє пресслужба ГУ НПУ в регіоні, поблизу села Цукури Каховського району на перехресті автодоріг Одеса – Мелітополь та Чаплинка – Нова Каховка зіткнулися автомобілі AUDI Q7 та вантажівка VOLVO з напівпричепом.

У легковику знаходилася сім'я.

Старшу дочку Аліну 2004 р.н. у важкому стані госпіталізували. Наразі дівчина перебуває в непритомному стані з тяжкими травмами в центральній лікарні м. Нова Каховка. Родина приїхала на Херсонщину з Кіровоградської області. 

За фактом ДТП  з тяжкими наслідками слідчим управлінням обласного главку поліції відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб.

Відомо, що дружина "свободівця" Марина була керівником обласної організації Об'єднання українок "Яворина" та депутатом Новгородківської селищної ради від "Свободи". Їхня молодша дочка Злата цього року мала йти в перший клас, а старша Аліна – тільки закінчила школу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ