Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Хмельниччині чиновник відсидить за хабар у 10 тис. грн

На Хмельниччині до реальної міри покарання засудили колишнього заступника начальника Управління Держпраці в області за вчинення корупційного злочину повідомила прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Прокуратурою Хмельницької області доведено у суді вину колишнього заступника начальника Управління Держпраці в області у вчиненні корупційного кримінального правопорушення.

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Віталій Довгань, цей посадовець одержав від директора одного з приватних підприємств неправомірну вигоду в сумі 10 тисяч гривень.

Гроші він отримав за складання позитивного акту перевірки та реєстрацію ліфтів, які монтувались підприємством в приміщенні одного з торгівельних центрів м. Хмельницького.

При одержанні зазначеної суми його було затримано правоохоронцями, а предмет хабара виявлено та вилучено. 

Вироком суду посадовця, якого під час слідства звільнено з роботи, визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище).

Його у межах санкції вказаної статті засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади строком на 2 роки та з конфіскацією майна. Окрім цього, посадовця позбавлено рангу державного службовця.

                  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ