Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Хмельниччині викрито підпільний цех з виготовлення фальсифікованого алкоголю

Завдяки скоординованим прокуратурою області заходам та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям працівниками фіскальної служби області викрито та припинено діяльність підпільного цеху з незаконного виготовлення фальсифікованого алкоголю. Про це повідомив начальник відділу прокуратури області Олег Львовський, передає прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Так, галузевим відділом прокуратури області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Встановлено, що мешканець м. Хмельницького з метою незаконного виготовлення, зберігання та подальшого збуту виготовлених алкогольних напоїв під виглядом горілки на території обласного центру обладнав складське приміщення під цех, де з використанням спеціального обладнання виготовляв фальсифіковану алкогольну продукцію.

Незважаючи на методи конспірації, 28 грудня поточного року під час проведення санкціонованих обшуків за місцем виготовлення спиртних напоїв виявлено та вилучено понад 3 тисячі літрів готової продукції, 700 літрів спирту, а також спеціальне обладнання, яке використовувалось для незаконного масового виробництва алкоголю.

Загальна вартість вилученого майна становить близько 570 тисяч гривень.

Наразі проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення всіх обставин вчинення кримінального правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ