Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Івано-Франківщині розшукують водія, який насмерть збив чоловіка та утік

На Івано-Франківщині розшукують водія, який насмерть збив чоловіка та утік. Від отриманих травм 51-річний житель Бурштина помер на місці події. Інформує управління превентивної діяльності ГУ НП в Івано-Франківській області.

Вчора, 16 грудня, 19 години 30 хвилин на лінію «102» в Галицьке відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на узбіччі дороги між селом Насташино та Бурштином лежить чоловік.

Як з'ясували правоохоронці, загиблий  рухався правим краєм проїжджої частини дороги, ведучи поруч з собою велосипед. Автомобіль, який смертельно травмував чоловіка, як встановлено, їхав у попутному напрямку – до Бурштина.

Працівники поліції  розшукують водія, який перебував за кермом автомобіля, що здійснив наїзд та утік. Правоохоронці також звертаються до можливих свідків аварії чи осіб, які володіють інформацією про неї, з проханням повідомити в поліцію, зателефонувавши на «102».

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Оскільки такі дії спричинили смерть потерпілого, то порушнику загрожує покарання позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ