Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Івано-Франківщині викладача затримали на хабарі

За проходження навчальної практики та захисту дипломного проекту викладач вимагав від студента неправомірну вигоду. Після отримання коштів чоловіка затримали правоохоронці. Подія сталась у Калуші Івано-Франківської області, інформує прес-служба ГУ НП області.

В Калуський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області звернувся студент одного з місцевих навчальних закладів із заявою про те, що викладач вимагає 4200 гривень за успішне проходження практики та захисту дипломного проекту.

Цей факт задокументовано працівниками Калуського відділу поліції спільно з працівниками Управління захисту економіки в Івано-Франківській області. З місця події вилучено об’єкти, які обґрунтовано свідчать про причетність особи до скоєння кримінального правопорушення.

За цим фактом слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді від п’яти до десяти років ув'язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ