Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На капітально відремонтованій дорозі до Світязя вже наносять дорожню розмітку

Завершуються роботи на ділянці дороги Піща – Положеве автошляху, що веде до туристичного "магніту" – озера Світязь. Наразі тут на новому дорожньому покритті наноситься горизонтальна розмітка та завершується облаштування узбіч. Про це повідомили 11 червня Гал-інфо у пресслужбі Волинської ОДА.
Фото Волинська ОДА

Як відомо, в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» здійснюється капітальний ремонт дороги Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/.

Наразі підходять до завершення ремонтні роботи на 26 кілометрах на ділянці Піща – Положеве. Тут уже вкладено два шари асфальтобетону, а також наноситься горизонтальна розмітка і завершується облаштування узбіч на ділянці Гаївка – Положеве.

Аби подорожі до найвідомішого туристичного місця Волині були комфортними та безпечними, роботи з відновлення автошляху до Шацьких озер будуть  продовжуватись і надалі. Загалом цьогоріч у рамках Програми планується відремонтувати 45,5 км дороги Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/ на відрізку Піща – Любомль.

До слова, цей автошлях – найдовший за протяжністю серед доріг державного значення в області, позаяк майже 175 км пролягає територією шести колишніх адміністративних районів області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ