Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

На Книжковому Арсеналі презентують перший друкований журнал про український дизайн

На цьогорічному Книжковому Арсеналі Telegraf.Design презентує перший друкований журнал про український дизайн.

Про це інформує Детектор.Медіа.

Креативна команда надихалася роботами Георгія Нарбута і жартома називає його співавтором дизайну журналу. Творці журналу розповіли про це у своєму пресрелізі. 

Серед тем, які будуть у першому номері: чим український дизайн вирізняється на світовому рівні? Чи варто взагалі виділяти локальний дизайн в окремий феномен у часи глобалізації? Хто такий український дизайнер: чого він прагне, чого боїться, що вважає успіхом? 

Серед авторів 25 талановитих українських дизайнерів, ілюстраторів та креативників з усього світу: Юрко Гуцуляк (засновник Gutsulyak.Studio), Володимир Смірнов (співзасновник Spiilka Design Büro), Валентин Панюта (бренд-лідер у Fedoriv Agency), Денис Суділковський (CMO в ЛУН), Віктор Шкурба (засновник ISD Group), ілюстраторка і дизайнерка Варвара Перекрест, ілюстраторка Євгенія Гайдамака та багато інших. 

Перший номер видання вийде обмеженим накладом у 500 примірників.

Презентація журналу відбудеться 26 червня в межах Книжкового Арсеналу о 13:30. 

Про Telegraf.Design

Онлайн-журнал Telegraf.Design був започаткований у 2016 році. Медіа існує, щоб підтримувати розвиток українського дизайну, висвітлювати найцікавіші кейси, розповідати про нові імена та підтримувати професійну дискусію.

Нагадаємо, що пілотний номер паперової версії журналу Reporters вперше вийшов друком наприкінці травня 2021 року. Його планують видавати раз на півроку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ