Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На кордоні з білоруссю на Волині військові укріплюють позиції

бійці, які перебувають на українсько-білоруському кордоні на території Волині, повернулися з виконання завдань на сході
фото з фейсбуку Командування Об'єднаних сил ЗСУ

Командувач Об'єднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв під час робочої поїздки побував на Волинському напрямку та поставив завдання з підсилення оборонних спроможностей на українсько-білоруському кордоні.

Про це у фейсбуці повідомляє командування Об'єднаних сил ЗСУ у Facebook.

Командирам бригад, батальйонів, рот та взводів поставлено низку завдань, що необхідно зробити в подальшому, зазначив генерал-лейтенант і додав, що Волинська область межує з республікою Білорусь, тому командирам поставлено завдання з підсилення оборонних спроможностей.

"Через деякий час попрацюємо знову на кожному опорному пункті і здійснимо перевірку", — сказав Сергій Наєв.

Зі слів командувача, бійці, які нині перебувають на українсько-білоруському кордоні на території Волинської області, повернулися з виконання завдань на сході.

"Там була інша бойова обстановка, щоденні обстріли, ближні стрілецькі бої. На підставі свого бойового досвіду вони можуть покращити оборонні спроможності, щоб у разі збільшення рівня загрози, не пропустили ворога вглиб нашої країни", – зазначив Сергій Наєв.

У підсумку Наєв зазначив, що побаченим на позиціях бійців на Волині — задоволений. "Але є над чим працювати далі. За деякий час приїдемо, ще раз перевіримо. Це така робота, щоденна, кропітка, але яка має результат – готовність сил до адекватного реагування на ворожі наміри", – додав генерал-лейтенант.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ