Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На кордоні з Молдовою затримали правопорушників з тонною контрабандного спирту

1/2
Сьогодні, 7 жовтня, військовослужбовці Держприкордонслужби у взаємодії зі співробітниками СБУ на кордоні з Молдовою затримали порушника, який віз 800 літрів спирту. Повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Прикордонники відділу «Павлівка» Котовського загону виявили два автомобілі, що рухалися до лінії кордону – один з боку Молдови, а інший з України. Помітивши прикордонний наряд, водії відразу змінили напрям руху та поїхали від кордону в зворотному напрямку.

На вимогу охоронців кордону зупинитися водій мікроавтобуса, який прямував вглиб України, проігнорував вимоги правоохоронців та здійснив спробу втечі. За кілька хвилин прикордонники, спільно з представниками СБУ, спробували знову зупинити порушника на перехресті польових доріг за допомогою засобу примусової зупинки «Кактус». Але водій знову вчинив непокору та намагався об’їхати перешкоду по полю. Лише попереджувальні постріли в повітря змусили втікача зупинитися. У ході огляду мікроавтобуса «Фольксваген» молдовської реєстрації в салоні виявлено близько 40 каністр зі спиртом загальним об’ємом 800 літрів. Документів на вантаж у 39-річного громадянина Молдови, власника мікроавтобуса, не було. Вартість затриманого спирту сягає майже 100 тисяч гривень.

Прикордонники проінформували відповідні структури, триває встановлення всіх обставин даного правопорушення.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ