Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Київщині кинули гранату у двір активіста: він у реанімації

На Київщині працівники поліції встановлюють свідків вибуху гранати на подвір’ї чоловіка у Білоцерківському районі та причетних до цього осіб. Про це повідомила прес-служба поліції Київської області.

У поліції зазначили, що сьогодні, 24 липня, до чергової частини Білоцерківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Шкарівка в результаті вибуху постраждав 52-річний місцевий мешканець.

"З’ясувалося, що близько восьмої години ранку чоловік прокинувся від шуму на вулиці. Коли він вийшов у двір, то побачив що біля гаража хтось йому накидав цеглу. Господар почав прибирати її та раптом пролунав вибух, в результаті якого його тяжко було травмовано", - мовиться у повідомленні.

Згодом, стало відомо, що внаслідок вибуху травмовано члена ВО "Свобода" Івана Штонду, повідомили у прес-службі Київської обласної рганізації "Свободи". 

"Внаслідок інциденту, що стався у с.Шкарівка Білоцерківського району, активіст "втратив обидві руки, отримав інші травми і нині перебуває у реанімації у важкому стані", - йдеться у  повідомленні.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ