Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Київщині поліція затримала посадовців обласного управління ДФС

Начальника одного з відділів слідчого управління та його заступника затримали оперативники Департаменту захисту економіки Нацполіції, слідчі ГУ СБУ у м. Києві та Київській області за процесуального керівництва прокуратури Київської області. Про це повідомили в Департаменті комунікації Національної поліції України

Було встановлено, що керівники відділу вимагали від адвоката неправомірну вигоду за непритягнення його підзахисного до кримінальної відповідальності за вчинення злочину, передбаченого ст.. 205 (Фіктивне підприємництво) Кримінального кодексу України.

Сьогодні, 22 листопада, працівники Департаменту захисту економіки Національної поліції, ГУ СБУ у м. Києві та Київській області та прокуратури Київської області затримали посадовців під час одержання ними неправомірної вигоди.

Начальника відділу та його заступника затримано у  порядку ст. 208 КПК України.

Наразі проводяться процесуальні заходи, вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ