Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Левандівці відбудеться свято спорту

У неділю, 12 вересня, у житловому масиві Львова Левандівка уже втретє відбудеться спортивний фестиваль "ЛЕВАНДІВКА SPORTFEST". Про це повідомили 7 вересня Гал-інфо у пресслужбі Управління спорту Львова.

Захід відбудеться за підтримки Управління спорту Львівської міської ради. Організатори заходу, який присвячений Дню фізичної культури та спорту в Україні, є ГО «Клуб спортивного фехтування» та ГО «Нові громадські ініціативи».

Метою свята є популяризація рухової активності та спорту серед дітей молоді та дорослого населення, пропаганда здорового способу життя, розвиток та об’єднання громади.

Щороку на фестивалі спорту збирається велика кількість учасників від наймолодших до вже досвідчених спортсменів, велика кількість вболівальників та глядачів.

В рамках фестивалю провідними федераціями області та спортивними клубами представлено значну кількість видів спорту як з давньою історією, так і сучасних, які розвиваються в Україні. Усі учасники фестивалю мають можливість спробувати себе у тому чи іншому виді спорту.

За словами організаторів, кожен учасник змагань повернеться додому з подарунками від партнерів, а призери та переможці змагань з почесними нагородами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ