Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Луганщині російські військові обстріляли Сєвєродонецьк та Попасну

Протягом минулої доби, 14 листопада, поліцейські області отримали 8 повідомлень про руйнування житла мешканців міст Сєвєродонецьк та Попасна внаслідок артилерійських обстрілів армією країни-агресора.
Фото - Нацполіція

Як повідомляє Нацполіція, внесено до ЄРДР чотири факти угону автівок в Лисичанську, Попасній та Новодружеську. Дії зловмисників кваліфіковані за ст. 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

В м. Лисичанськ задокументовано мародерство будівельних матеріалів з підприємства. А в м. Сєвєродонецьк 7 фактів мародерств – невідомі здійснили крадіжки з перукарні, квартир, приватного домоволодіння та гаражів містян.

Зареєстровано два факти незаконного проникнення до житла в містах Сєвєродонецьк та Лисичанськ. В квартири місцевих мешканців заселились представники окупаційних військ рф. За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ст. 162 КК України (Порушення недоторканності житла).

Зареєстровано заяву про те, що представники російських окупаційних військ захопили будівлю однієї з державних організацій.

Правоохоронці викрили мешканця області, який вступив в злочинну змову з окупаційними військами рф та представниками так званої «лнр» та добровільно зайняв керівну посаду в одному з населених пунктів Луганщини.

Оперативники встановлюють місцезнаходження 24 громадян, з якими рідні втратили зв'язок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ