Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Луганщині військовий помер від переохолодження

У понеділок, 5 грудня, внаслідок переохолодження помер молодший сержант Дмитро Мищишин В. Про це повідомила прес-служба Залізної бригади у Фейсбук.

Як зазначено в повідомленні, молодший сержант Мищишин самовільно залишив ешелон у цивільній формі одягу в місті Кремінна. Після зникнення військовослужбовця були оповіщенні всі служби для пошуку зниклого. 5 грудня в морзі міста Кремінна було опізнанно тіло сержанта Мищишина. За попередніми результатами експертизи встановлено, що даний військовослужбовець помер внаслідок переохолодження. Тіло було виявлено на відстані півтора кілометра від села Пшеничне Кремінського району Луганської області.

За фактом смерті проводиться службове розслідування. Попередньо встановлено, що військовослужбовець знаходився в стані алкогольного сп'яніння. 

В прес-службі наголосили, що  місто Кремінна знаходиться за десятки кілометрів від лінії розмежування, а підрозділи військової частини, до якої належав даний військовослужбовець, знаходяться безпосередньо на лінії зіткнення. В прес-службі також заперечили поширену в ЗМІ інформацію, начебто сержант замерз на бойовому посту в районі проведення АТО. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ