Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині 15-річна школярка ледь не загинула, наковтавшись таблеток

На Львівщині школярка намагалася вчинити самогубство, наковтавшись пігулок, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Як встановили працівники поліції, 15-річна дівчинка випила втричі більше прописаних лікарем таблеток від тиску, після цього їй раптово стало погано.

У Самбірський відділ поліції 28 лютого надійшло повідомлення від старшої медсестри однієї з лікарень про те, що після спроби суїциду до них на лікування поступила 15-річна жителька одного із сіл району.

Як встановили працівники сектору ювенальної превенції Самбірського відділу поліції,  учениця одного з навчальних закладів міста, випила потрійну дозу прописаних лікарем таблеток від тиску. Після цього дівчинці раптово стало погано і її 39-річна мати викликала карету швидкої допомоги.

Наразі стан школярки стабільний.

Поліцейські притягнули маму дівчинки до адміністративної відповідальності за ст.184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей)  КУпАП. Жінці загрожує штраф у розмірі від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ