Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині авто влетіло в дерево: загинув пасажир

У суботу, 14 травня о 06.05 сталася аварія на автодорозі «Львів – Луцьк». Біля села Сабанівка Радехівського району 28-річний житель Радехівського району, керуючи автомобілем "КІА SORENTO", не вибрав безпечної швидкості руху внаслідок чого автомобіль з‘їхав у кювет та в’їхав у дерево, повідомили у Відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Внаслідок автопригоди 26-річний львів’янин отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований в лікарню, де під час надання медичної допомоги помер від травм несумісних з життям. Водій легковика та ще двоє пасажирів легковика не постраждали.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч.2. ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження,- караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ