Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині через пожежу сухої трави згоріла будівля

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/3
Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, на Львівщині горіла суха трава загальною площею понад 5 га

Протягом доби, що минула рятувальники здійснили 28 виїздів на пожежі сухої трави загальною площею понад 5 га

Вогнеборці боролись із пожежами сухої трави у: Стрийському, Бродівському, Пустомитівському, Буському, Сокальському, Жовківському, Городоцькому, Яворівському, Миколаївському, Кам'янка-Бузькому районах, а також в містах: Львів, Буськ, Броди, Турка.

Так, зокрема 1 квітня о 14:22 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Бережани Пустомитівського району на відкритій території. До місця події виїхали вогнеборці 29 державної пожежно-рятувальної частини м. Львова.

Вогнем знищено суху траву на площі 500 кв. м та будівлю. Пожежу локалізовано о 15:01 та повністю ліквідовано о 15:25.

Вогнеборцям вдалося врятувати будівлю розташовану поруч.

Також 1 квітня о 18:28 до Служби порятунку "101". надійшло повідомлення про пожежу поблизу с. Черчик Яворівського району на відкритій території. Вогнем знищено суху траву на площі 20 000 кв. м. Пожежу локалізовано о 19:09 та повністю ліквідовано о 19:35.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до усіх громадян: не спалюйте сміття на городах та суху траву на відкритих територіях.

Такі необдумані дії вкрай небезпечні, призводять до виникнення пожеж у приватних житлових, господарських спорудах та дачних садибах.

Спалювання сухої рослинності та сміття завдає величезної шкоди довкіллю, створює загрозу для життя рослинного і тваринного світу, а також нерідко забирає життя і людей.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Яворівському районі згорів дерев'яний житловий будинок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ