Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині четверо людей померли через люті морози

Четверо людей померли через люті морози. Це дані за останній тиждень. Усі смерті сталися на Львівщині. Про це повідомили в ТСН.

Іще півсотні жителів західних областей України потрапили в лікарні з обмороженнями різного ступеня. Сьогодні морози скували Південь, Центр і Північ країни. В цих регіонах очікують на снігопади, штормові вітри і замети на дорогах. Температура на вихідні до мінус 20 градусів. 

Додамо, що учора, 6 січня, з посиланням на департамент охорони здоров’я Львівської ОДА було повідомлено, що з початку року на території області від переохолодження та обморожень госпіталізовано в лікувальні заклади 4 особи. Померло 3 особи.

Головне управління ДСНС у Львівській області нагадує громадянам про основні правила безпеки під час перебування на свіжому повітрі під час морозів: ні в якому разі не вживати алкогольних напоїв, носити вільний багатошаровий одяг, не носити тісне взуття, не носити на морозі металевих прикрас, після довгого перебування на холодному повітрі  обов’язково переконатись у відсутності обмороження. Якщо ж обмороження все ж таки відбулось, потерпілого варто перенести в тепло, зняти промерзлі речі та обгорнути теплоізоляційною тканиною, по-можливості напоїти теплим чаєм та якнайшвидше звернутися медичного фахівця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ