Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині чоловік зґвалтував і пограбував односельчанку

Повідомлення про зґвалтування 45-річної жительки одного із сіл району, надійшло до Дрогобицького відділу поліції 18 квітня від медиків районної лікарні, повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Виїздом на місце події встановлено, що близько другої години ночі 18 квітня, раніше судимий  28-річний чоловік розбивши віконне скло увірвався в будинок сусідки де застосовуючи фізичне насильство зґвалтував жінку. Після скоєної наруги зловмисник заволодівши наявними коштами в сумі 600 гривень, з місця події втік.

Жінка звернулася за меддопомогою до лікарні.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 152 КК України (Зґвалтування, тобто статеві зносини із застосуванням фізичного насильства, погрози його застосування або з використанням безпорадного стану потерпілої особи, - карається позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років) та ч. 3 ст. 187 КК України (Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше  приміщення чи сховище,- карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ