Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині депутат сільради незаконно видобував і продавав пісок

Депутату сільради повідомлено про підозру у незаконному видобутку піску. Про це повідомили у Відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.
Фото: Львівська обласна прокуратура

За процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої екологічної прокуратури (на правах відділу) Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру депутату однієї із сільських рад Львівщини у незаконній діяльності з видобування корисних копалин (ч. 1 ст. 240 КК України).

За даними слідства на території Жовківського району підозрюваний організував незаконний видобуток піску на земельній ділянці, що належить місцевій територіальній громаді.

За допомогою спецтехніки чоловік видобув та надалі здійснив продаж копалин місцевому мешканцю.

Слідчі дії тривають.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Головного управління Національної поліції у Львівській області, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Національної поліції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ