Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині дешевшає яловичина та цукор

На продовольчих ринках за період з 18-го по 25 січня 2007 року зафіксовано зниження середніх цін на м’ясо яловичини – з 18,71 до 18,68 грн/кг, або на 0,2%, м’ясо свинини – з 22,35 до 22,30 грн/кг або на 0,2%, сало - з 11,30 до 11,25 грн/кг, або на 0,4%, цукор-пісок - з 3,30 до 3,28 грн/кг або на 0,6%. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі ЛОДА.
На продовольчих ринках м. Львова станом на 25.01.07 середній рівень цін був таким: крупа гречана – 4,23 грн/кг, яловичина – 18,68 грн/кг, свинина – 22,30 грн/кг, сало – 11,25 грн/кг, птиця – 10,55 грн/кг, цукор-пісок – 3,28грн/кг.
Середні рівні роздрібних цін на продовольчих ринках країни станом на 19.01.07 були наступними: на м’ясо яловичини – 19,48 грн/кг, свинину – 21,64 грн/кг, птицю – 12,23 грн/кг, сало – 10,02 грн, цукор-пісок – 3,22 грн/кг.
Динаміка роздрібних цін в області на основні споживчі товари відповідає загальним тенденціям, які спостерігаються в цілому по Україні.
На підприємствах торгівлі за період з 18-го по 25 січня 2007 р. цінова ситуація характеризувалася стабільністю. На підприємствах торгівлі м. Львова станом на 25.01.07 середній рівень цін був таким: хліб пшеничний з борошна 1 г - 2,17 грн/кг, хліб житньо-пшеничний – 1,98 грн/кг, борошно в/г – 1,67 грн/кг, крупа гречана – 4,07 грн/кг, яловичина – 17,16 грн/кг, птиця – 11,70 грн/кг, цукор-пісок – 3,30 грн/кг, молоко – 2,11 грн/л.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ
Загрузка...