Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині дезінфікують місця масового скупчення людей

1/2
З метою недопущення поширення коронавірусу на території Львівської області, надзвичайники продовжують проводити дезінфекцію на вулицях міст та селищ, а також місць масового скупчення людей. Про це інформує прес-служба управління ДСНС у Львівській області.

Так, 22 вересня з 10:21 до 17:05 в м. Борислав здійснено санітарну обробку та дезінфекцію дезінфікуючим та стерилізуючим засобом «ДЕЗОСЕПТ ФОРТЕ» територій та місць скупчення людей на вул. Шевченка, вул. Весняна, вул. Коваліва,  вул. Шкільна, вул. В. Великого, вул. Дрогобицька, вул. Петлюри. Дезінфекція проводилась поблизу супермакетів, торгових комплексів, банків, торгових кіосків,  магазинів та аптек м. Борислава. Загалом пожежно-рятувальним підрозділом проведено обробку 14 км доріг. Використано 110 л засобу.

Подібні заходи на території Львівщини продовжуватимуться і надалі. Задля безпеки громадян, а також з метою запобігання поширенню вірусних інфекцій серед населення, Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян суворо дотримуватись карантинних та противірусних заходів!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ