Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині двох рецидивістів засудили до 8 і 10 років в’язниці

На Львівщині двох рецидивістів засудили до реальних термінів ув’язнення. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Останні упродовж 2015 року на території Пустомитівського та Яворівського районів Львівської області вчиняли грабежі, розбої та злочини проти статевої свободи.

Зокрема, з метою особистого збагачення, зловмисники вчинили 13 розбійних нападів, використовуючи значну фізичну перевагу перед потерпілими, завчасно заготовлені ножі та погрожуючи застосуванням фізичного насильства. В результаті чого їм вдалось заволодіти грошовими коштами, мобільними телефонами та золотими виробами потерпілих.

Крім того, після заволодіння майном у двох потерпілих, злочинці вчинили насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом.

Львівська місцева прокуратура №3 здійснювала процесуальне керівництво у кримінальному провадженні про обвинувачення двох мешканців Дніпропетровської області у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186, ч. 1 ст. 187, ч. 2 ст. 187, ч. 1 ст. 153, ч. 2 ст. 153 КК України.

Відтак, Пустомитівським районним судом Львівської області враховано доводи прокурора та одного із злочинців, який раніше неодноразово судимий за аналогічні злочини, засуджено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна, а його співучасника – до 8 років позбавлення волі також з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ