Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині горів сарай: пожежники врятували свійських тварин

На Стрийщині вогнеборці ліквідували займання в господарській будівлі та врятували свійських тварин. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Львівської області.
Фото ілюстративне, Гал-інфо, Олена Ляхович

21 листопада о 19:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Довге Стрийського району. Пожежа виникла в цегляній господарській будівлі, розміром 10×3 м.

На момент прибуття пожежних підрозділів вогонь швидко поширився дерев’яними конструкціями даху. Пожежа спричинила сильне задимлення. Крім того, з’ясувалось, що всередині сараю є свійські тварини. Складність пожежі полягала, також, в загрозі перекидання вогню на поруч розміщені будівлі.

Тож, вогнеборці м. Моршин включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і розпочали роботи з ліквідації загоряння та порятунку тварин.

О 19:41 пожежу локалізовано та о 20:33 ліквідовано в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах на площі 15 кв.м, 0,1 т сіна. Також пошкоджено перекриття на площі 12 кв.м та дошки на площі на 3 кв.м. Однак, вогнеборці не допустили перекидання на поруч розташовані 2 будівлі та врятували з вогню 30 курей, 20 качок та 3 кролі.

До ліквідації пожежі залучалось 5 чоловік особового складу та 1 одиниця спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ