Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Надзвичайні події

На Львівщині госпіталізували 13 весільних гостей

У суботу, 12 вересня у місті Бориславі в кафе-барі “Лілея” на вул. С. Бандери святкували весілля. Протягом 14-15 вересня до інфекційних відділень Бориславської та Стебницької міських лікарень госпіталізували тринадцять весільних гостей, з них 3 дітей, - повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Потерпілі госпіталізовані до Бориславської ЦМЛ - 4 особи, з них 1 дитина, Стебницької МЛ - 9 осіб, з них 2 дитини. У всіх симптоми гострої кишкової інфекції.

У всіх хворих відібрано аналізи для лабораторного дослідження. Дрогобицьким міськрайонним управлінням ГУ ДСЕС у Львівській області розпочато обстеження об’єкту згідно заяви власника кафе-бару.

Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів. Складені списки контактних осіб із захворілими, проводиться медичне спостереження за контактними.

Стан всіх хворих на 06:00 16 вересня - середньої важкості. Протиепідемічні заходи тривають. Джерело збудника інфекції, причина спалаху - встановлюють.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ